Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0»

19-20 жовтня 2018 року відбувся ІІІ Відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0»  на кубок Голови Житомирської обласної державної адміністрації та кубок Житомирського міського Голови.

ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» був активним учасником чемпіонату.

В номінаціях учні отримали:

«Стародавня українська страва» Дяченко Ольга – золоту медаль,

«Сервіс-клас» Синицький Олександр – срібну медаль,

«Сучасний торт»  Гончар Анастасія  – срібну медаль,

«Страва з птиці» Юрченко Анна – бронзову медаль,

«Традиційний хліб» Момонт Надія – бронзову медаль,

дипломами учасника нагороджено  Анпілогову Вікторію, Коржуєва Мирослава, Матківську Аллу.

Залишити відповідь